2 Αυγ 2016



Παίζοντας Pokemon Go και ανεβαίνοντας Level σκεφτήκαμε ότι τα αντικείμενα που υπάρχουν καλό είναι να είναι μαζεμένα κάπου. Δείτε το σαν ένα γλωσσάρι για να βλέπεις πως χρησιμοποιείς το κάθε τι και που θα το βρεις και πότε. Θα προσθέτουμε ότι καινούριο προκύπτει καθώς φημολογείται ότι τα αντικείμενα στο μέλλον θα αυξηθούν. Ας δούμε αυτά που ξέρουμε:
pokePoké Balls: Το βασικότερο αντικείμενο στο Pokemon Go.Χρησιμοποιείται για να πιάσεις Pokemon. Είναι διαθέσιμες από την αρχή του παιχνιδιού. Βρίσκεις σε Pokestops ή αγοράζεις από το Shop.
greatGreat Balls: Το επόμενο επίπεδο της Poke Ball. Χρησιμοποιείται για να πιάσεις τα πιο δυνατά σε CP Pokemon ώστε να μην τα χάσεις ή για να σιγουρέψεις ότι θα πιάσεις κάποιο πιο σπάνιο που δεν έχεις και δεν θες να ρισκάρεις να το χάσεις με τίποτα. Σου προσφέρονται πρώτη φορά όταν φτάσεις στο Level 12 και από εκεί και έπειτα τις βρίσκεις σε Pokestops.

ultraUltra Balls:
 Όταν φτάσεις στο Level 20 θα αρχίσεις να βρίσκεις Pokemon τόσο δυνατά που και η Great Balls δεν φθάνουν για αυτό σε αυτό το Level σου προσφέρονται η Ultra Balls για τα πάρα πολύ δυνατά ή σπάνια Pokemon που συναντάς. Μετά το level 20 και αυτές θα της βρίσκεις σε Pokestops.
masterMaster Balls: Σε θεωρητικό επίπεδο υπάρχει στο παιχνίδι αν και ακόμα δεν έχει βρει κανείς. Θεωρείται ότι πιάνει τα πάντα εγγυημένα! Στον κώδικα υπάρχει και υπήρχε και στην beta έκδοση του παιχνιδιού. Θα την χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε μόνο όταν κάπως, κάποια στιγμή, θα βρεις κάποιο από τα Legendary Pokemon.
Lure_ModuleLure Module: Το αντικείμενο αυτό “παρασύρει” Pokemon σε μία Pokestop για 30 λεπτά. Μια Pokestop με Lure Module θα εμφανιστεί στον χάρτη να αναβλύζει ροζ πέταλα, ενώ όλα τα Pokemon που θα εμφανιστούν σε αυτή την Pokestop θα μπορεί να τα πιάσει ο καθένας που θα βρίσκεται στην ακτίνα της. Με λίγα λόγια όταν το βλέπεται στον χάρτη και είστε κοντά πλησιάστε να πιάσετε Pokemon. Τα Lure Modules δίνονται σαν επιβράβευση σε κάποια Levels, αλλά αν κάποιος θέλει εξτρά μπορεί να τα αγοράσει από το Shop.
incenceIncense: Το αντικείμενο αυτό “παρασύρει” Pokemon δίπλα σου για 30 λεπτά.  Αυτό το αντικείμενο ωφελεί μόνο εσένα και όχι τους γύρω σου. Ξεκινώντας το παιχνίδι έχεις ήδη δύο. Τα Incence δίνονται σαν επιβράβευση σε κάποια Levels, αλλά αν κάποιος θέλει εξτρά μπορεί να τα αγοράσει από το Shop.
razzRazz Berry: Στο Level 8 το παιχνίδι σου δίνει Razz Beries τα οποία μετά από εκεί θα τα βρίσκεις σε Pokestops. Χρησιμοποιούνται την ώρα που πιάνεις Pokemon. “Ταΐζοντας” ένα Pokemon Razz Berry, “το καλοπιάνεις” και μπορείς να το πιάσεις λίγο πιο εύκολα.
IncubatorEgg Incubator: Χρησιμοποιείται για να εκκολαφθούν τα αυγά που βρίσκεις στις Pokestops. Έχεις έναν εξ’ αρχής για άπειρες χρήσεις αλλά δίνονται κάποιοι έξτρα σαν επιβράβευση σε κάποια Levels, αλλά αν κάποιος θέλει μπορεί να αγοράσει έξτρα από το Shop.

potionPotion: 
Τα Potion χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν το HP των Pokemon σου ύστερα από μάχες που κάνουν σε γυμναστήρια.Ένα βασικό Potion θεραπεύει το HP(Health Power) του Pokemon κατά 20.Σου προσφέρονται πρώτη φορά όταν φτάσεις στο Level 5 (level που μπορείς να πας σε γυμναστήριο) και από εκεί και έπειτα τα βρίσκεις σε Pokestops. Αν κάποιος θέλει μπορεί να αγοράσει έξτρα από το Shop.
superSuper Potion: Το Super Potion θεραπεύει to HP του Pokemon σου κατά 50.

Σου προσφέρονται πρώτη φορά όταν φτάσεις στο Level 10 και από εκεί και έπειτα τα βρίσκεις σε Pokestops.
hyperHyper Potion: Το Hyper Potion θεραπεύει το HP του Pokemon σου κατά 200.Σου προσφέρονται πρώτη φορά όταν φτάσεις στο Level 15 και από εκεί και έπειτα τα βρίσκεις σε Pokestops, πιο σπάνια από τα άλλα Potions, οπότε κάνε σωστή χρήση!!
maxpotionMax Potion:Το Max Potion θεραπεύει πλήρως το HP του Pokemon σου.Σου προσφέρονται πρώτη φορά όταν φτάσεις στο Level 25 και από εκεί και έπειτα τα βρίσκεις σε Pokestops, πιο σπάνια από τα άλλα Potions, οπότε κάνε σωστή χρήση!!

reviveRevive: Το Revive χρησιμοποιείται για να συνεφέρεις ένα “λιπόθυμο” Pokemon (μόνο από μάχη με εχθρικό γυμναστήριο συμβαίνει αυτό). Εκτός το ότι συνεφέρει το Pokemon, του θεραπεύει και το HP κατά το ήμισυ. Σου προσφέρονται πρώτη φορά όταν φτάσεις στο Level 5 (level που μπορείς να πας σε γυμναστήριο) και από εκεί και έπειτα τα βρίσκεις σε Pokestops.

max-reviveMax Revive:
  Το Max Revive εκτός του ότι συνεφέρει το Pokemon σου, του θεραπεύει και πλήρως το HP.
Bag_upgradeBag: Η τσάντα σου είναι εκεί που κρατάς όλα σου τα αντικείμενα που προαναφέραμε. Μπορείς να έχεις πάνω σου μέχρι 350 αντικείμενα αλλιώς οι Pokestop δεν θα σου δίνουν τίποτα (μόνο XP). Μπορείς να κάνεις Upgrade στην τσάντα σου αοράζοντας περισσότερο χώρο από το Shop. (50 εξτρα αντικείμενα χώρος ανά αγορά).
GO_EggPokémon Eggs: Τα Pokemon Αυγά τα βρίσκεις στις PokéStops από την αρχή και εκκολάπτονται δίνοντάς σου Pokemon. 


luckyLucky Eggs: Τα Lucky Eggs δεν περιέχουν Pokemon αλλά είναι ένα αντικείμενο που σου διπλασιάζει τα XP που κερδίζεις για μισή ώρα ώστε να ανέβεις level πιο γρήγορα. Δίνονται σαν επιβράβευση σε κάποια Levels, αλλά αν κάποιος θέλει εξτρά μπορεί να τα αγοράσει από το Shop.
PokecoinPokéCoins: Το εικονικό νόμισμα του Pokemon Go που σου επιτρέπει να αγοράζεις πράγματα από το Shop. Μπορείς να αγοράσεις Pokecoins επίσης από το Shop χρησιμοποιώντας αληθινά λεφτά ή όταν κάποια Pokemon σου υπερασπίζονται κάποιο γυμναστήριο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ